Kronprinsessan Victoria var inte den enda som fick sin drömprins…


Kronprinsessan Victoria var inte den enda som fick sin drömprins lördagen den 19 juni, 2010. Samma dag vigde sig även Cecilia och David, vilket skedde i Kils Storkyrka. Att gifta sig är nog det största steget man tar här i livet. Och på den stora dagen måste allt klaffa perfekt. In i minsta detalj, allt från klädsel till menyn måste planeras minutiöst månaderna innan.

Vi fick äran att designa brudparets bröllops kitt – nämligen att ta fram personliga kort till själva bröllopsdagen: Placeringskort, Vigselprogram och Festprogram. Enligt önskemål skulle korten gå ihop med blomsterdekoren på borden, i samma färgton som tärnas rosalila klänning. Eftersom man hade tänkt ha rosor som utsmyckning, valde vi att ta fram en serie matchande kort med tecknade rosor på. Av de föreslagna exempel valde Cecilia och David sedan ut en design som tilltalade dem. Texterna till programmen komponerade de själva men vi hjälpte dem med själva layouten samt valet av typsnitt.

I lördags när de gav sina löften till varandra var QbiCom var på plats och förevigade händelsen genom att fotografera ett ”reportage”. Bland annat tog vi bilder på dukningen i festlokalen, för att visa hur väl Placeringskorten och Festprogrammen gick ton i ton med rosorna på bordet.

Går Du i bröllopstankar? Låt oss hjälpa Dig ta fram Era personliga kort. Hela Bröllopskitten består av Inbjudningskort, Festprogram, Vigselprogram, Placeringskort och Tackkort.

Se vidare inlägget om: Pappersval för att skapa egna Bröllopskort
Det här inlägget postades i Råd & Tips - Bröllop och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>